Algemene voorwaarden

BESTELLEN, BETALEN EN LEVERTIJD

Na ontvangst van de bestelling krijg je z.s.m. per e-mail een bevestiging van de bestelling.  Indien de bestelde goederen niet voorradig zijn neemt Kiddie gelijk contact met je op. De op de website vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW. Betaling kan alleen plaatsvinden door IDEAL. 

Kiddie zal de bestelde schoenen, mits voorradig, binnen 3 werkdagen nadat de betaling is ontvangen verzenden. De levertijd vangt aan op het moment dat Kiddie de betaling heeft ontvangen. Kiddie brengt 5,95 euro verzendkosten in rekening onder de 75 euro daarboven is gratis! voor verzending binnen Nederland en 9,95 euro verzendkosten in rekening voor verzending buiten Nederland. Verzending vindt plaats via TNT Post. Kiddie is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte poststukken. Ophalen van de bestelde artikelen kan ook in de winkel. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.


ANNULERING

Iedere bestelling kan binnen 24 uur na bestelling zonder opgaaf van reden kosteloos worden geannuleerd. Wij verzoeken je daartoe een e-mail te sturen naar info@kiddiekinderschoenen.nl. De annulering zal per e-mail bevestigd worden. Indien je je geannuleerde bestelling reeds hebt voldaan ontvang je het betaalde bedrag gerestitueerd op je bank- of girorekening. 

RUILEN / RETOURNEREN

Als schoenen bij aankomst beschadigd zijn of niet aan je wensen voldoen, dan kun je ze ruilen of retour sturen. Stuur dan binnen 2 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@kiddiekinderschoenen.nl waarin je vermeldt dat je de schoenen wilt ruilen of retour wilt sturen. De schoenen moeten dan ongebruikt, in de originele doos verpakt, voldoende gefrankeerd met een begeleidend briefje, je e-mail adres en/of je telefoonnummer, de factuur en je rekeningnummer binnen 7 dagen retour gestuurd te worden naar: Kiddie – Laanstraat 89d – 3743 BC - BAARN. Afgeprijsde schoenen kunnen niet geruild worden.

GARANTIE
Kiddie staat ervoor in dat de geleverde schoenen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Kapotte ritsen en gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

OVERMACHT
Kiddie  is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Kiddie en transportstagnatie.

PRIVACY
Kiddie geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. Kiddie gebruikt klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.
Aldus opgemaak te Baarn op 1 februari 2011.
 
CONTACTGEGEVENS
 
Kiddiekinderschoenen
Laanstraat 89d
3743 BC BAARN
 
KVK Gooi & Eemland 32113258
BTW-nummer: NL815285863B01
Rabobank 121278840 t.a.v. Kiddie Baarn